1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Samenwerking DES en Waalwijk (jongenslijn) eindigt na dit seizoen

Nieuws afbeelding 16-5

Het bestuur van DES is verrast door het beëindigen van de samenwerkingsovereenkomst voor de jongensteams door Hockeyclub Waalwijk. Onderstaand bericht is op 16 mei verstuurd aan alle leden.Beste DES’sers,

Vandaag (16 mei) hebben wij onaangekondigd de mededeling van Hockeyclub Waalwijk gekregen, dat zij met ingang van volgend seizoen stoppen met de samenwerking op de jongenslijn. Bijgaand de brief die aan alle Waalwijk-leden is verstuurd met daarin de uitleg van het bestuur.

Het bestuur van DES is verrast door dit besluit. Er heeft hierover tussen beide besturen geen overleg plaats gevonden. Uiteraard respecteren wij de keuze, maar vinden het jammer dat aan deze samenwerking onverwacht een einde komt.

Het bestuur van DES heeft voor de jongens nog altijd maar 1 doel: zo veel mogelijk jongens moeten op een goed niveau kunnen hockeyen. Daar gaan wij uiteraard mee door. We zijn blij dat er de afgelopen maanden steeds meer jongens worden aangemeld. Ook keren jongens, die eerder gestopt zijn, weer terug. Een signaal dat we goed bezig zijn! We hopen dat iedereen ook haar of zijn steentje aan bij wil dragen, om jongens te laten zie hoe leuk het is om te hockeyen.

De voorbereidingen voor het seizoen 2022-2023 zijn gestart. We verwachten dat het besluit van Waalwijk geen vertraging op zal leveren bij het formeren van de jongensteams voor volgend seizoen. We houden jullie op de hoogte.

Sportieve groet!
Bestuur MHC DES