1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

UPDATE! Wie wordt onze nieuwe wedstrijdsecretaris voor de jeugd?

Nieuws afbeelding 6-5

We hebben nieuws over de invulling van het wedstrijdsecretariaat bij de jeugd. De arbitragecommissie heeft besloten dat zij vanaf komend seizoen de taak voor het aanstellen van scheidsrechters voor de jeugdwedstrijden gaan oppakken. Superfijn!
Nu zijn we nog op zoek naar een betrokken DES'ser die het inplannen van wedstrijden en bardiensten wil oppakken. Voelde je jezelf al wel een beetje aangesproken en ben je ook wel enthousiast, maar heb je de stap nog niet gezet? Laat je horen! We gaan graag in gesprek met je. Neem contact met ons op via: [email protected].


Na jaren met verve zijn rol van wedstrijdsecretaris ingevuld te hebben, heeft Johan Klerks aangegeven dat hij met ingang van het nieuwe seizoen gaat stoppen als wedstrijdsecretaris voor de jeugd. Wij zijn Johan zeer erkentelijk voor zijn inzet om de wedstrijddagen bij de jeugd goed te laten verlopen! Johan gaat trouwens wel gewoon door als wedsecretaris voor de senioren.

We zijn met ingang van het volgend seizoen dus op zoek naar een vervanger van Johan. Maar wat doet een wedstrijdsecretaris nu al zoal?
  • Vaststellen van aanvangstijden en veldindeling van alle thuiswedstrijden
  • Onderhouden van contacten met het wedstrijdsecretariaat van de tegenstander over de aanvangstijden van de uitwedstrijden
  • Verzorgen van wedstrijduitslagen (geautomatiseerd proces)
  • Afgelastingen
Daarnaast zorgt Johan op dit moment ook voor het indelen van de scheidsrechters en het inplannen van de bardiensten. Deze taken zijn eventueel ook te verdelen over meerdere mensen.

Wat heb je nodig om een goede wedstrijdsecretaris te zijn? Vooral logisch nadenken en overzicht houden. Het is een taak waar je veel contacten hebt, maar die je zelfstandig kunt uitvoeren. En in dit geval hoef je niet echt verstand van hockey te hebben. Wel is het fijn als je een beetje handig met een PC.

Johan heeft aangegeven dat hij de nieuwe wedstrijdsecretaris graag wil helpen met het aanleren van de taken. Je zou de komende maanden dus al mee kunnen kijken hoe een en ander werkt.

Ge├»nteresseerd? Vragen? Stuur een bericht naar [email protected] en wij nemen contact met je op!