1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Corona-update (n.a.v. persconferentie 14 december)

Nieuws afbeelding 27-11
 
De lockdown die is ingegaan op zondag 28 november om 17.00 én de andere maatregelen die destijds afgekondigd zijn, zijn allemaal verlengd tot en met 14 januari 2022. Er zijn tijdens de persconferentie van 14 december geen aanpassingen gedaan of nieuwe maatregelen toegevoegd.

De nieuwe corona-maatregelen zoals ze door de overheid zijn bepaald, betekenen voor ons als club per 28 november het volgende:
  1. Alle trainingsactiviteiten voor zowel veld als zaal die plaatsvinden na 17 uur zijn per direct gestopt. 
  2. De Pietentraining op woensdag 1 december gaat dus ook niet door!
  3. De zaterdagochtendtraining op 4 december van 9 tot 10 uur  (laatste van dit seizoen) gaat WEL gewoon door.
  4. Tijdens de zaterdagochtendtraining verwachten we misschien ook wel een aantal Pieten op bezoek….
  5. Geplande wedstrijden op het veld op 28 november, 4 en 5 december gaan gewoon door. Voor de wedstrijden die eindigen na 17 uur wordt een oplossing gezocht. Let op: toeschouwers zijn nog steeds niet toegestaan!
  6. De zaalcompetitie gaat gewoon door en start op 5 december. Voor de wedstrijden die eindigen na 17 uur wordt een oplossing gezocht.
  7. Let op! Ook in de zaal zijn helaas geen toeschouwers toegestaan!
  8. Specifiek voor de coaches: heb je met je team op 5 december een inhaalwedstrijd op het veld staan, maar sta je toevallig ook met overlappende tijden gepland in de zaal, meld je dan tijdig bij het wedstrijdsecretariaat. Een wedstrijd op het veld is gemakkelijker te verplaatsen dan in de zaal!
  9. Zaaltrainingen na 17 uur zijn voorlopig dus ook helaas niet toegestaan. De zaalhockeycommissie onderzoekt de mogelijkheden om extra zaaluren te verkrijgen om trainingen in het weekend mogelijk te maken. De trainingen op woensdagmiddag voor achttallen tot 17 uur gaan dus gewoon door!
Meer info op de site van de KNHB: www.knhb.nl.