1 vs2.jpg IMG_2704.JPG IMG_3285.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

DES Winter Nieuwsbrief

Nieuws afbeelding 25-11

Het einde van het jaar is in zicht. Nu het buiten weer koud is, mogen we de zaal weer in. Op 1 december start de zaalcompetitie 2019-2020. Voor veel DES’sers altijd weer een moment om naar uit te kijken. We wensen iedereen succes en heel veel plezier. 

We kijken op deze plaats ook nog terug op een bijzondere Algemene Ledenvergadering afgelopen september. Na 3 jaar voorzitterschap hebben we afscheid genomen van Erwin Joosten. Onder zijn bezielende leiding hebben we met elkaar mooie stappen gemaakt, waaronder de aanleg van ons eerste semi-waterveld. We zijn Erwin daar zeer erkentelijk en dankbaar voor!

De overige bestuursleden zijn herkozen en hebben de taken van Erwin verdeeld. Dat gaat als vanzelf, omdat we als DES veel zaken gelukkig goed geregeld hebben! Met de toetreding van Karel Jan van Wijlen tot het bestuur hebben we er daarnaast nog extra handjes bij gekregen. Blijft staan dat we als Bestuur toch nog op zoek zijn naar versterking. Net zoals een aantal andere commissies overigens. Alle hulp is welkom: help als lid of als ouder van een jeugdlid. We zijn er blij mee! Verderop in deze nieuwsbrief een overzicht van alle hulp waar we nog naar op zoek zijn.

Het bestuur wenst alle DES’sers en hun familie hele fijne feestdagen! 

Met sportieve groet,
Bestuur MHC DES  

Anja Beukman, Marjolijn van Drunen, Joris Sterk
Theo de Kievit, Karel Jan van Wijlen, Paul van Hooren
 

De DES nieuwsbrief is verstuurd aan alle leden. Mocht u onverhoopt de nieuwsbrief niet hebben ontvangen, klik dan op de link "bijlage" in dit nieuwsbericht.
Bijlage