1 vs2.jpg IMG_2704.JPG IMG_3285.JPG waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Update: Trainingsschema Zaalhockey (versie 1.2)

Nieuws afbeelding 12-11
In versie 1.2 van maandag 18 november zijn er wijzigingen aangebracht voor MD3, MD4 en alles meisjes achttallen (M8E). De coaches zijn hierover al rechtstreeks geïnformeerd.In dit bericht als bijlage het trainingsschema in de zaal. We trainen dit jaar in De Wetering (Loop op Zand), De Werft (Kaatsheuvel) en in Sportcentrum Waspik. De eerste trainingen starten in de week van maandag 18 november.
Zoals ieder jaar blijft de trainingscapaciteit beperkt om wekelijks te kunnen trainen. Gemiddeld heeft elk team gedurende het zaalseizoen 5 zaaltrainingen. Daarnaast hebben we de Oefendag op 30 november als extra  trainingsmoment en zijn er een aantal zaterdagen en zondagen extra gehuurd en zijn er wekelijks een aantal momenten nog vrij. Hier kunnen jullie zodra het competitierooster bekend is op inschrijven. Dit betekent dat het voor ieder team uiteindelijk toch op 10 trainingen uit kan komen qua uren. Het bijgevoegde schema is een eerste concept en onder voorbehoud van mogelijke wijzigingen.

Ook dit jaar leggen we op De Eikendijk weer 2 balkenvelden neer. Dat zal dit jaar op veld 2 gebeuren. Zolang de weersomstandigheden het toelaten kunnen alle teams op deze balkenvelden trainen. De organisatie hiervan is in handen van trainerszaken. Het plannen van de trainingen op de balkenvelden zal dit jaar plaatsvinden op basis van inschrijving. Trainerszaken zal hiervoor separaat per mail alle coaches benaderen. We stimuleren het gebruik van de balkenvelden als een mooie aanvulling op de zaaltrainingen. Er wordt ook elk jaar veel gebruik van gemaakt. Schrijf je dus tijdig in!

Vragen of opmerkingen over de regulier geplande trainingen in de zaal of op het balkenveld? Mail naar [email protected].

De extra trainingen, vrije momenten nog in het rooster zullen geco├Ârdineerd gaan worden via [email protected].

Allemaal veel plezier!


Bijlage: Zaaltraining 2019 2020 versie 1.2.pdf
 
 
Bijlage

Clubcompetitie

. Team # punten DS
1 Meisjes C1 1 3 + 5
2 Meisjes D2 1 3 + 4
3 Meisjes C2 1 3 + 3
4 Meisjes B5 1 3 + 2
5 Meisjes A5 regiocomp 1 3 + 1
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram