1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Zaalhockey update!

Nieuws afbeelding 16-11
De start van het zaalhockeyseizoen is in zicht. We publiceren hierbij de 1e versie van het trainingsschema Zaal. Het schema is wat laat, omdat we dinsdag jl.(14 november) pas de bevestiging  kregen dat we toch ook deze winter ook in De Wetering terecht kunnen. Goed nieuws dus, want we kunnen nu meer gaan trainen.

De zaalruimte is steeds beschikbaar voor 2 teams, waardoor ieder team wekelijks kan trainen. We trainen zowel in De Werft als in De Wetering. We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met dezelfde trainingsavond op het veld en een goede combi van teams. Dit is voor veel teams gelukt, helaas niet voor alle. Graag jullie begrip hiervoor.

De trainingen in de zaal starten vanaf maandag 21 november en lopen door tot en met de 1e week van februari. 

Schakel als team met je veldtrain(st)ers of zij ook de zaaltraining gaan geven. Indien dat niet het geval is, kunnen we kijken of er vervanging te regelen is.
De reguliere veldtrainingen gaan door tot laatste wedstrijddag op 3 december. Tot die tijd heb je dus 1 veldtraining en 1 zaaltraining. 

Daarna kan je, als je dit zelf regelt, ook buiten 1x doortrainen. Dat kan ook op het op het balkenveld dat we na het laatste veldwedstrijden zullen neerleggen op veld 2.
Als je op een avond geen gebruik maakt van de voor het team gereserveerde zaaluren, meld dit dan. De huur is betaald, het kost de club dus geld als de zaal leeg blijft. Bij het tijdig melden kunnen we er een ander team blij maken. Geef afmeldingen dit dus tijdig door.

Buiten de doordeweekse trainingen, zijn er ook zalen gehuurd om in het weekend te trainen, oefenpotjes te spelen (onderling of met tegenstanders). Dit laatste is prima, als we de kosten met de tegenstander kunnen delen. Stem dit dus af. Deze extra weekenddagen komen beschikbaar, zodra het competitieschema bekend is. De KNHB zal het competitieschema voor de zaal rond 20 november publiceren in de DES app.

De zaalballen en keepersmaterialen liggen op zaterdag 19 november vanaf 14.00 uur klaar. Coaches kunnen zich hiervoor in de Tent melden bij Geert-Jan Broeders. Zoals altijd vragen we je om zuinig om te gaan met de spullen die de club aan de teams ter beschikking stelt. Aangezien er afgelopen jaren veel ballen verdwenen zijn, zullen we dit jaar bij verdwenen ballen kosten moeten doorberekenen aan de teams. Als je na afloop van het seizoen als team meer dan 5 ballen in je ballentas mist, zullen we het team per bal 3 euro in rekening brengen. Advies: tel je ballen voor én na zowel  trainingen als wedstrijden. 

We gaan ervan uit dat hiermee het zaalhockey seizoen weer een lekker seizoen gaat worden. Fris je spelregel kennis nog eens op via de site van de KNHB:

We wensen jullie allemaal heel veel plezier! Vragen? Mail aan [email protected].

Bijlage