1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg

Zaalhockey

De opstart voor het nieuwe zaalhockeyseizoen is in volle gang. We hopen dat jullie er weer zin in hebben, na vorige winter, zonder zaalhockey door te hebben gebracht! Zaalhockey is een technisch spel, leuk en uitdagend en zeker om het gat in het hockeyloze winterseizoen (van 30 november t/m 20 februari) lekker op te vullen. Tijdens zaalhockey ontwikkel je technieken en skills die je op het veld ook weer een betere hockeyer maken!

We houden alles rondom CV-19 uiteraard goed in de gaten en zullen hier conform de voorschriften naar handelen en informeren. Op dit moment mogen alle zaalsporten competitie spelen, dus hopen we als club komende winter weer als vanouds te kunnen zaalhockeyen.

De KNHB competitie is gepland van zondag 5 december 2021 t/m zondag 20 februari 2022. Dit geldt voor alle deelnemende categorie├źn (senioren, junioren A t/m D en de 8-tallen van de jongste jeugd.   Ter voorbereiding gaan we op 4 december een oefendag voor de deelnemende teams organiseren.

Inschrijving voor de junioren A t/m D en de achttallen van jongste jeugd gebeurt automatisch. Indien je om een specifiek reden geen zaalhockey wenst te spelen, dan dien je voor 15 september je persoonlijk af te melden via [email protected]
Senioren(teams) zijn niet automatisch ingeschreven en kunnen zich persoonlijk of met hun team voor 15 september opgeven via [email protected]

Zalen voor de competitie en training zijn geboekt. Trainingsruimte is altijd beperkt. Nog niet alles is bevestigd door de zaalexploitanten. Net als vorig jaar is er ook zaalruimte voor training gereserveerd op zaterdag en zondagen. Deze blokken zullen aan ieder team ter beschikking gesteld worden., op inschrijving.

De kosten voor deelname zijn nog indicatief, 65 euro per speler is het richtbedrag. Dit is nog afhankelijk van de hoeveelheid zalen die we ter beschikking krijgen. In september bij de Algemene Leden Vergadering wordt de zaalcontributie definitief vastgesteld. 

De 8-tallen en de D-teams zullen nog met een persoonlijke mail ge├»nformeerd worden over zaalhockey en wat dat voor je betekent. 

Voor de 3- en 6-tallen en trainingsleden organiseert de KNHB nog geen competitie of andere activiteiten. Zoals jullie dat van ons gewend zijn, gaan we dat als DES wel voor deze groepen doen!

De jongens combiteams A t/m 8 tallen switchen om het jaar van wedstrijdsecretariaat. Komend seizoen is het aan de beurt aan KMHC Waalwijk om de competitie en trainingen te organiseren. De zaalhockeycommissie van DES helpt hen hier uiteraard mee.