Destraint.jpg IMG_2704.JPG IMG_3285.JPG waterveld overzicht2.jpg

Sponsor worden?

Beste DES’ser,

De afgelopen jaren hebben we als sponsorcommissie gemerkt dat we veel vragen binnenkrijgen die te maken hebben met enige vorm(en) van (team)sponsoring. Per seizoen 2017/2018 zullen er een aantal veranderingen worden doorgevoerd en we leggen deze graag aan je voor!

Algemene afspraak:

  • Heb je een nieuwe teamsponsor gevonden? Laat het de sponsorcommissie even weten door een mail te sturen naar [email protected]! Zo behouden ook wij een overzicht van de sponsoren van de verschillende teams.
  • Ben jij of ken je iemand die geïnteresseerd is om als (potentiële) clubsponsor te fungeren en wil jij of deze persoon een extra steentje bijdragen om de sportieve activiteiten van onze DES’sers te kunnen onderhouden? Schroom ook dan niet om een mail te sturen naar [email protected]en dan nemen we zo snel mogelijk contact op!

 

Sponsoring shirts:

  • Indien de teamsponsor de aankoop van bedrukking én shirts op zich neemt, hoeft er geen extra bijdrage te worden afgedragen aan de club.
  • Indien de teamsponsor alleen de bedrukkingskosten op zich neemt, dient de teamsponsor een extra bijdrage van €300 aan de club af te dragen.
  • Dezelfde regels met betrekking tot extra bijdragen gaan op voor de sponsoring van uitshirts (klik hier om naar de webshop te gaan).

 

Sponsoring trainingspakken:

  • Sinds dit seizoen hebben we onze eigen DES trainingspakken die kunnen worden aangeschaft bij Club, dé hockey- en golfspecialist (klik hierom naar de webshop te gaan). We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk teams in de toekomst rondlopen in deze mooie pakken en we verzoeken (potentiële) teamsponsoren dan ook om teams in DES trainingspakken te kleden.
  • Dezelfde regels met betrekking tot extra bijdragen gelden bij het sponsoren van trainingspakken als die bij de sponsoring van shirts.

 

Heb je verder nog vragen met betrekking tot (team)sponsoring? Stuur ook dan een mail naar [email protected]!

Met sportieve groeten namens de gehele sponsorcommissie,

Dominique Loos, Aad Dijkshoorn, Dennis Korthout, Marcel van de Wouw en Sander van de Ven

 

Clubcompetitie Zaal

. Team # punten DS
1 ZD5 6 18 + 37
2 ZD2 6 16 + 16
3 ZMC2 4 10 + 11
4 ZMD3 6 13 + 14
5 ZMB1 6 13 + 13
Klik hier voor de gehele comp.

Instagram