Foto DES Oss.jpg MO7 nr 4.JPG MO9-4.JPG Vrijwilligers oproep 2024 mei.jpg waterveld overzicht2.jpg

Zaalhockey

DES is ook een enthousiaste vereniging als het gaat om zaalhockey. Zaalhockey is een technisch spel, leuk en uitdagend en zeker om het gat in het hockeyloze winterseizoen (december t/m februari) lekker op te vullen. Tijdens zaalhockey ontwikkel je technieken en skills die je op het veld ook weer een betere hockeyer maken!

De KNHB competitie is gepland van 4 december 2022 t/m medio februari 2023. Dit geldt voor alle deelnemende categorieën (senioren, junioren A t/m D en de 8-tallen van de jongste jeugd. Ter voorbereiding organiseren we altijd een oefendag voor de deelnemende teams.

Inschrijving voor de junioren A t/m D en de achttallen van jongste jeugd gebeurt automatisch. Indien je om een specifiek reden geen zaalhockey wenst te spelen, dan dien je voor 15 september je persoonlijk af te melden via [email protected].
Senioren(teams) zijn niet automatisch ingeschreven en kunnen zich persoonlijk of met hun team voor 15 september opgeven via [email protected].

Zalen voor de competitie en training zijn geboekt. Trainingsruimte is altijd beperkt. Nog niet alles is bevestigd door de zaalexploitanten. Net als vorig jaar is er ook zaalruimte voor training gereserveerd op zaterdag en zondagen. Deze blokken zullen aan ieder team ter beschikking gesteld worden., op inschrijving.

De kosten voor deelname zijn nog indicatief, 65 euro per speler is het richtbedrag. Dit is nog afhankelijk van de hoeveelheid zalen die we ter beschikking krijgen. In september bij de Algemene Ledenvergadering wordt de zaalcontributie definitief vastgesteld. 

De 8-tallen en de D-teams zullen nog met een persoonlijke mail geïnformeerd worden over zaalhockey en wat dat voor je betekent. 

Voor de 3- en 6-tallen en trainingsleden organiseert de KNHB nog geen competitie of andere activiteiten. Zoals jullie dat van ons gewend zijn, gaan we dat als DES wel voor deze groepen doen!