1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Wie wordt onze nieuwe wedstrijdsecretaris voor de jeugd?

Nieuws afbeelding 5-4

Na jaren met verve zijn rol van wedstrijdsecretaris ingevuld te hebben, heeft Johan Klerks aangegeven dat hij met ingang van het nieuwe seizoen gaat stoppen als wedstrijdsecretaris voor de jeugd. Wij zijn Johan zeer erkentelijk voor zijn inzet om de wedstrijddagen bij de jeugd goed te laten verlopen! Johan gaat trouwens wel gewoon door als wedsecretaris voor de senioren.

We zijn met ingang van het volgend seizoen dus op zoek naar een vervanger van Johan. Maar wat doet een wedstrijdsecretaris nu al zoal?
  • Vaststellen van aanvangstijden en veldindeling van alle thuiswedstrijden
  • Onderhouden van contacten met het wedstrijdsecretariaat van de tegenstander over de aanvangstijden van de uitwedstrijden
  • Verzorgen van wedstrijduitslagen (geautomatiseerd proces)
  • Afgelastingen
Daarnaast zorgt Johan op dit moment ook voor het indelen van de scheidsrechters en het inplannen van de bardiensten. Deze taken zijn eventueel ook te verdelen over meerdere mensen.

Wat heb je nodig om een goede wedstrijdsecretaris te zijn? Vooral logisch nadenken en overzicht houden. Het is een taak waar je veel contacten hebt, maar die je zelfstandig kunt uitvoeren. En in dit geval hoef je niet echt verstand van hockey te hebben. Wel is het fijn als je een beetje handig met een PC.

Johan heeft aangegeven dat hij de nieuwe wedstrijdsecretaris graag wil helpen met het aanleren van de taken. Je zou de komende maanden dus al mee kunnen kijken hoe een en ander werkt.

Ge├»nteresseerd? Vragen? Stuur een bericht naar [email protected] en wij nemen contact met je op!