1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Ons elektronische scorebord staat!

Nieuws afbeelding 24-3

Het zal jullie opgevallen zijn: op veld 1 staat ons nieuwe elektronische scorebord! Dankzij de inzet van vele DES'sers via diverse spaaracties (o.a. Rabo Clubsupport) hebben we het scorebord kunnen financieren. Het is nog niet helemaal af, want er komen nog reclameborden op, maar toch willen we jullie al informeren over het gebruik van het scorebord. Een uitleg is toegevoegd als bijlage.


Na twee weken van testen en uitproberen kunnen nu alle teams die op veld 1 spelen vanaf 26 maart gebruik gaan maken van het nieuwe elektronische scorebord.

Voor de bediening van het scorebord kan de coach, team manager of aanvoerder van het DES team dat thuis speelt, de afstandsbediening (keypad) afhalen bij het barpersoneel.

Degene die de keypad afhaalt is er voor verantwoordelijk en moet deze na de wedstrijd direct inleveren bij de bar, zodat deze weer kan worden gebruikt voor de volgende wedstrijd.

Scheidsrechters zullen in de meeste gevallen gewoon gebruiken maken van hun eigen tijdswaarneming en zijn verantwoordelijk voor de werkelijke speeltijd.

Het team dat de laatste wedstrijd van de dag speelt dient het scorebord uit te schakelen na gebruik. Zie voor meer info de bijlage!

.


Bijlage