1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Als sponsor in DES jubileum verzamelboek?

Nieuws afbeelding 10-3

DES viert in 2022 een volgende lustrum: we bestaan dit jaar maar liefst 80 jaar! Hoe mooi is het voor ons als vereniging dat Albert Heijn in Kaatsheuvel juist dit jaar een plaatjesactie organiseert. Elk lid krijgt de mogelijkheid om in het nieuwe tenue op een sportplaatje te verschijnen. Vervolgens kun je in mei en juni bij Albert Heijn in Kaatsheuvel alle hockeyplaatjes van DES sparen. Je plakt ze per team in je eigen verzamelboek. Je creëert zo een blijvend hebbedingetje voor later. DES’sers die ons eerste boek in 2013-2014 nog in de kast hebben staan, hebben door onze aankondiging van de nieuwe actie al vele mooie herinneringen opgehaald.

In het verzamelboek is ruimte voor adverteerders. Deze advertentie-inkomsten komen geheel ten goede aan DES. Als u zich betrokken voelt bij DES en u wil ons ondersteunen, is dit een bijzondere kans:
  • DES heeft bijna 900 leden; inschatting is dat er ruim 600 mensen gaan sparen.
  • In het boek staan jeugdleden, junioren en senioren.
  • De spaaractie bij Albert Heijn loopt 2 maanden (mei/juni).
  • Gedurende deze twee maanden zal het boek door de spaarders dagelijks opengeslagen worden en uw advertentie voorbij komen.
  • Niet alleen de spaarders slaan het boek open, maar ook opa’s, oma’s, andere familieleden, vrienden en kennissen, komen langs uw advertentie in het verzamelboek.
  • Exposure binnen de grote DES-familie is dus gegarandeerd!
Als bijlage bij dit bericht is een flyer beschikbaar voor geïnteresseerde sponsors. 

Het zou fantastisch zijn als u we op uw steun kunnen rekenen. We hopen dat u geïnteresseerd bent om met ons mee te doen. Meer info: [email protected].


Met sportieve groet,
Sponsorcommissie MHC DES
Bijlage