1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

UPDATE FOTOSHOOT ZONDAG 20 MAART

Nieuws afbeelding 7-3

Update 16 maart:

Afgelopen zaterdag 12 maart heeft de eerste fotoshoot van de AH plaatjesactie plaatsgevonden. Het was een leuke, succesvolle zaterdag met heel veel enthousiaste reacties. We hopen ook op jullie enthousiasme aanstaande zondag 20 maart! 

Komende zondag is de 2e fotoshoot. In de bijlage de dagplanning voor deze fotoshoot. We hebben op basis van de ervaring van afgelopen zaterdag beperkt aanpassingen doorgevoerd. Zo zijn er door de dag heen meer inloopmomenten gecreëerd. Expliciet vragen we de trimmers, DDD en H35A om gebruik te maken van deze inloopmomenten, omdat zij niet als groep om de planning staan. Ben je ingepland, doe je graag mee, maar komt het tijdstip je niet uit. Loop dan vooral binnen! 

Ook spelers en coaches van de teams, die afgelopen zaterdag verhinderd waren zijn zondag 20 maart nog van harte welkom op de inloopmomenten!

Afgelopen zaterdag is gebleken dat het akkoord op de AVG tot de meeste vertraging leidt. Daarom aan een ieder het verzoek om dit vooraf goed te regelen. 

 

  • Je nog niet ingeschreven? Dat kan tot en met vrijdagochtend 8 uur nog via deze link: https://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/MHCDes
  • Heb je de link gevolgd? Check dan of je een bevestigingsmail van MyClubStars hebt ontvangen. Voltooi de AVG door de link in de bevestigingsmail aan te klikken en definitieve toestemming te geven. 
  • Bevestigingsmail niet gehad? Check je spamfolder! 
  • Twijfel je of het niet is goed gegaan? Meld je voor de zekerheid dan voor een tweede keer aan (aanmelden + bevestigen!).
  • Controleren of het goed is gegaan? Dan heb je een mail van MyClubStars (check ook weer de spam) waarin staat: "Bedankt voor het verlenen van toestemming voor het gebruiken van je gegevens voor onze sportplaatjes-actie; we gaan hier zorgvuldig mee om!"

 

Tot zondag!


Beste DES’er,

In deze mail vind je meer informatie over de hockeyplaatjesactie van Albert Heijn.

Planning fotomoment
De planning van de fotoshootdagen is gereed. Het tijdstip waarop jij met je team staat ingepland vind je in de bijlage. We zijn ontzettend trots dat we met meer dan 60 teams op de foto gaan! Het maken van de planning was daardoor wel een uitdaging… We hebben natuurlijk zo veel mogelijk rekening proberen te houden met ieders speeltijd en hopen op jullie begrip voor de planning.

Verhinderd op jouw tijdstip?
Als je verhinderd bent op jouw tijdstip, ruil dan met iemand uit een ander team! Dit hoef je niet aan ons door te geven! Lukt het niet om te ruilen? Neem dan contact op via [email protected], dan zoeken we samen naar een oplossing.

Trainingsleden, mini’s en ienimini’s
Voor trainingsleden, mini’s en ieniemini’s is het niet nodig om in tenue naar het fotomoment te komen. Jullie worden gefotografeerd in eigen (trainings)kleding.

Checklist
In de vorige mail heb je al een en ander kunnen lezen over het fotomoment. Om goed voorbereid te zijn op dit moment, nog even de belangrijkste punten op een rij:
- Geef uiterlijk 5 maart toestemming om op de foto te gaan. Dat kan hier: https://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/MHCDes
- Trek het nieuwe tenue aan. Nog geen nieuw tenue? Dan kun je er eentje lenen tijdens het fotomoment

Veel plezier alvast & say cheese!

Groetjes,

De communicatiecommissie

.

Bijlage