1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Sprookjesachtige sponsordeals: ze bestaan!

Nieuws afbeelding 18-2

Onze sponsorcommissie is ontzettend op dreef!

Al vele jaren sponsort de Efteling MHC DES. Ook dit jaar is het attractiepark met onze mooie vereniging verbonden.

MHC DES is al een geruime tijd een van de grootste sportverenigingen van de gemeente Loon op Zand. De afgelopen jaren hebben bij MHC DES in het teken gestaan van groei. Denk aan het (nog steeds) groeiende aantal leden, de komst van een derde veld én een prachtig nieuw hoofdveld, nieuwe hoofdsponsors, nieuwe tenues, zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan... Het niveau van niet alleen de prestatie teams, maar ook de breedteteams is in de afgelopen periode ontzettend gegroeid.

De groei van onze club kan natuurlijk niet zonder bijvoorbeeld vrijwilligers, maar ook al onze sponsoren dragen hier aan bij.

De Efteling is al sinds hele lange tijd sponsor bij onze vereniging en dat uit zich op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan de gesponsorde trainersjassen van een aantal jaar geleden. Natuurlijk vergeten we hét Pardoestoernooi niet, speciaal voor de teams uitkomend in de C-jeugd. Over de hele regio reizen teams af om het seizoen af te sluiten bij MHC DES, om de felbegeerde Efteling-tickets te winnen!

We zijn ontzettend trots op deze mooie samenwerking. Samen gaan we er weer een topseizoen van maken! 

Proost, en tot heel snel weer!