1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Inning contributie veldseizoen 2021-2022

Nieuws afbeelding 1-2

Op 1 februari hebben alle leden van onze penningmeester een e-mail met een factuur ontvangen, om de contributie voor het veldseizoen 2021-2022 te voldoen. Dit is later dan jullie van ons gewend zijn. Ten eerste komt dit, omdat we vanwege corona de ALV moesten uitstellen. De tweede oorzaak is dat we besloten hebben om uit kostenoverwegingen de contributie niet meer via ClubCollect te innen. We doen dit vanaf dit seizoen via LISA. Hier hebben we een aantal technische aanpassingen voor moeten uitvoeren, die afgelopen maand gerealiseerd zijn. 

Aan iedereen het verzoek om de instructies voor betaling goed te lezen. Er is een keuzemogelijkheid, hoe je wil betalen, in termijnen of 1 keer, via iDEAL of automatische incasso. De uiterste betaaldatum van de contributie is 25 februari 2022.

De bedragen voor de contributie zoals deze door de leden in de ALV zijn geaccordeerd kun je terugvinden op de website onder het menu lidmaatschap.
Zoals bekend wordt de contributie voor de zaalcompetitie apart gefactureerd. Dit zal dit zaalseizoen naar verwachting eind maart plaatsvinden. De vaststelling van deze contributie zal op basis van nacalculatie gebeuren. Vanwege de corona maatregelen weten we op dit moment nog niet hoeveel kosten we als club maken voor de huur van de zalen.

Wil je meer informatie? Ga naar onze website www.hockeydes.nl en kies in het menu "Lidmaatschapā€¯ de optie "Contributieā€¯.

Heb je aanvullende vragen, stuur dan een e-mail naar onze penningmeester via [email protected]