1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Update: Extra veldtrainingen ter overbrugging! (14 januari)

Nieuws afbeelding 6-1
Op de persconferentie van 14 januari is bekend gemaakt dat er in clubverband weer gesport mag worden, zowel binnen als buiten, zowel voor senioren als junioren. In het weekend van 15/16 januari zullen de diverse commissies gaan bekijken, hoe we de eerstvolgende weken de trainingen (buiten of binnen) kunnen gaan organiseren. Zodra er duidelijkheid is, zullen we jullie informeren.


Nu de overheid aan de jeugd tot en met 17 jaar weer de mogelijkheid geeft om vanaf 11 januari tot 20 uur buiten te kunnen trainen, pakken we deze mogelijkheid als DES natuurlijk met beide handen aan! Niet lui op de bank, maar lekker buiten hockeyen!

Tot het begin van reguliere veldperiode kunnen jeugdteams 1x per week gaan trainen. Hierbij is zoveel mogelijk rekening gehouden met de vorige trainingsdagen en tijden. Om alles voor 20 uur te organiseren starten we om 17 uur met de eerste training. De laatste training moet om 20 uur afgerond en opgeruimd zijn. Dus niet na kletsen in de dug-out etc., maar na de training direct naar huis!
Voor de teams waarbij spelers 18 jaar zijn of ouder is het door de overheidsmaatregelen vooralsnog helaas niet mogelijk om mee trainen.

Het trainingsschema is te zien in de DES app bij het team en bij info >  trainingsschema > klik op de dagen. 

LET OP! In deze tijd van het jaar kunnen de velden door vorst of sneeuw onbespeelbaar zijn. Communicatie hierover vindt plaats via de coach-appgroepen en via een nieuwsbericht in de DES App en DES website.

Voor alle trainers: Wil iedereen de training even checken of het je lukt.
Mocht dit niet zo zijn graag een email naar [email protected] 

Voor alle coaches: Mocht je geen gebruik willen maken als team van deze mogelijkheid dan ook graag een email naar [email protected] 

Veel trainplezier alvast!!