1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Inleveren boekjes Grote Clubactie (GCA) !

Nieuws afbeelding 4-11

Update Grote Clubactie!

De boekjes van de grote clubactie kunnen zaterdag ingeleverd worden. Coaches graag de boekjes van het team verzamelen en als team in leveren in het clubhuis! Zoals jullie weten worden er leuke prijzen weggegeven aan de kinderen die de meeste loten hebben verkocht! Wij zijn benieuwd naar jullie verkoop.


GROTE CLUBACTIE!

Elk jaar vindt in september de Grote Clubactie plaats. We willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Help jij onze vereniging door zoveel mogelijk loten te verkopen?

 

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie start a.s. zaterdag 18 september. Vanaf die dag mag er begonnen worden met de lotenverkoop.  We zijn deze dag vanaf 8 uur bij het clubhuis aanwezig om de verkoopboekjes te overhandigen aan alle coaches en/of trainers van onze jeugdteams zodat zij deze uit kunnen delen aan de spelers. De coaches ontvangen hierover ook nog persoonlijk bericht via e-mail of mobiel.

 

Verantwoord loten verkopen

Jeugd

Jeugdleden kunnen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten verkopen die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat er dit jaar op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun mobiel.

 

Senioren
De aanvoerders van de seniorenteams ontvangen een e-mail met meer informatie wat er van hun team wordt verwacht. Dat zal niet veel verschillen van de voorgaande jaren.


Inleveren lotenboekjes

Op 16 oktober kunnen alle jeugdteams de verkoopboekjes inleveren op het clubhuis. Meer communicatie volgt hierover. Aangezien de lotenverkoop via een automatische incasso plaatsvindt, zijn er geen fysieke loten en vinden de kopers het lotnummer terug op hun bankafschrift.

 

De trekking

De trekking is op 8 december. Zet deze datum alvast in je agenda! Wij hopen dat we ook dit jaar weer een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!!