1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Nieuwe kledinglijn (update 10 september)

Nieuws afbeelding 10-9

De nieuwe kledinglijn van The Indian Maharadja is nu toch echt onderweg. HockeyDirect verwacht (met een slag om de arm) dat zij vanaf woensdag 29 september kunnen gaan leveren. Geduld wordt beloond! Want zoals je misschien al gelezen hebt of in onze webshop zult zien, geldt er voor alle DES’sers een introductiekorting. Tot 1 december 2021 kosten de shirts maar €25! Ga dus via de link op onze website snel naar de webshop!

Ben je net begonnen bij DES en heb je nog geen tenue? Geen ramp! Trek voorlopig een basic wit of oranje shirt aan of vraag binnen je team rond of er bij iemand nog shirts in de kast liggen. Zolang het maar duidelijk is dat je bij DES speelt, is dat geen probleem. En na 29 september komt het allemaal snel goed.

Uiteraard is voor teams mogelijk om als team gezamenlijk kleding te bestellen. Neem voor de aanschaf en het bedrukken van de spullen uit de DES webshop contact op met de sponsorcommissie via [email protected] Via de sponsorcommissie krijg je op alle teamaankopen 15% korting op de adviesverkoopprijs. Voor de duidelijkheid: deze korting geldt niet voor de shirts met introductieprijs van €25.

Helaas hebben we nog geen nieuws over de teams voor de jongens combiteams van DES/Waalwijk. DES en Waalwijk zijn hierover nog volop in gesprek met The Indian Maharadja. Voor deze teams blijft de situatie dus ongewijzigd (shirt van Waalwijk, broek en sokken van DES).

We hebben al een aantal vragen gekregen, die we hebben gebundeld in een Q&A. Versie 1 van deze Q&A is als bijlage toegevoegd bij dit bericht. Staat jouw vraag er niet bij, stel je vraag dan aan [email protected]
.

Bijlage