1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Nieuws over onze nieuwe kledinglijn (update 21 augustus)

Nieuws afbeelding 21-7
Vol verwachting kijken we uit naar de start van het nieuwe seizoen. En wat kijken we uit om dat in ons nieuwe tenue te gaan doen. Hoe vervelend is het, dat corona ons ook hier parten speelt. De planning was immers om voorafgaand aan het nieuwe seizoen alle clubitems leverbaar te hebben. De productie van onze nieuwe kledinglijn vindt echter voor een groot gedeelte plaats in het Verre Oosten. Door corona is de productie en het transport helaas vertraagt. Hockeydirect.nl en The Indian Maharadja verwachten dat een aantal items (waaronder de shirts) niet eerder leverbaar zijn dan eind september. Samen met hen zijn we uiteraard aan het kijken, of we wellicht toch kunnen versnellen en of er een tijdelijke oplossing is voor onze nieuwe leden of leden die echt toe zijn aan iets nieuws. We houden jullie uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen via de DES App en de website. 
De clubshop blijft natuurlijk live staan. Alles wat leverbaar is, kun je daar bekijken. Er zijn al zo'n 20 items beschikbaar.

We hebben al een aantal vragen gekregen, die we hebben gebundeld in een Q&A. Versie 1 van deze Q&A is als bijlage toegevoegd bij dit bericht. Staat jouw vraag er niet bij, stel je vraag dan aan [email protected].


[bericht 21 juli]
Met de vakantie in aantocht krijgen jullie hierbij een nieuwe update over onze nieuwe kledinglijn. Want we hebben nieuws! De nieuwe clubwebshop DES bij Hockeydirect is live! Ga maar eens kijken door op de site van DES de webshopbutton aan te klikken. Je komt dan op de DES webshop van  Hockeydirect.nl. 

We voegen de komende tijd regelmatig nieuwe items toe. Zo zijn onder andere de DES trainingspakken en onze zwarte uitshirts nu al beschikbaar. Onze wedstrijdkleding staat helaas nog niet in de DES Webshop, maar we verwachten dat deze medio augustus beschikbaar komt. Sta je op het punt om iets nieuws aan te schaffen, maar wil je in het nieuwe seizoen direct in het nieuwe tenue lopen, dan vragen we je dus nog even geduld. 

Uiteraard is het voor teams ook mogelijk om als team gezamenlijk kleding te bestellen. Neem voor de aanschaf en het bedrukken van de spullen uit de DES webshop contact op met de sponsorcommissie via [email protected] Via de sponsorcommissie krijg je op alle teamaankopen 15% korting op de adviesverkoopprijs. Een prijslijst voor de nu beschikbare kleding en het bedrukken ervan is als bijlage toegevoegd aan dit bericht.

Zodra er weer nieuws is, kun je dat teruglezen in DES App en op onze website. Zo werken we aan een Q&A die al jullie vragen over de nieuwe kledinglijn zouden moeten beantwoorden. We hopen in volgende update dan ook meer nieuws te hebben over de beschikbaarheid van de nieuwe shirts en over het nieuwe tenue van jongens combiteams. Geniet eerst nog van je welverdiende vakantie!
.

Bijlage