1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Nieuwe teams meisjes E en F

Nieuws afbeelding 6-6
Op 12, 19 en 26 juni starten we de regionale wedstrijden voor de jeugd met de nieuwe teams. De nieuwe indelingen van meisjes E- en F-teams zijn in een Excel als bijlage aan dit bericht toegevoegd. We wensen jullie allemaal heel veel plezier in jullie nieuwe teams! Een aantal opmerkingen:

  • Door een technisch probleem staan de teams nog niet goed in de DES App. We hopen dat dit probleem uiterlijk dinsdag 8 juni is opgelost.
  • Door het technische probleem zijn de wedstrijden in de DES App ook nog niet goed gekoppeld. Het systeem heeft de wedstrijden namelijk gekoppeld aan de oude teams. Ook dit probleem hopen we dinsdag 8 juni opgelost te hebben.
  • Ook de trainingstijden van de teams zijn door het technische probleem gekoppeld aan de oude teams. Dit zal ook zsm aangepast worden. Vanaf maandag 7 juni ga je trainen met je nieuwe teams. Het schema wordt gepubliceerd in een apart nieuwsbericht in de DES App en op de site.
Tip! Je kunt met een beetje slimmigheid je wedstrijden en trainingstijden voor de komende weken wel in de DES App terugvinden. Speel je dit seizoen in de MD5 en volgend seizoen in de MC5? Jouw gegevens in de DES App gelden door het technische probleem nog voor de MD5, maar je kan wel terugzoeken welke tijden er voor de MC5 gaan gelden. Ga in de DES App naar de menu-optie "Club”. Kies in dit scherm vervolgens rechtsboven de optie "Info”. Hier zie je het wedstrijdschema en trainingsschema. Zoek hier je nieuwe team (MC5) op en je weet wanneer jouw team de komende week traint.

Nogmaals excuus dat de publicatie door het technische probleem verwarrend verloopt. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen. Voor vragen over de teamindelingen verwijzen we graag iedereen naar ons nieuwsbericht "Update data planning en afronding seizoen” waarin staat beschreven, wat je moet doen als je een vraag hebt over de teamindeling.
.

Bijlage