1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Update 1 juni: Regiocompetities Jeugd en Jongste Jeugd gaan door!

Nieuws afbeelding 1-6

DES doet ook mee aan de regionale competitie zoals deze op 12 juni gaat starten.  De bond heeft vandaag bevestigd dat deze korte competitie doorgang gaat vinden. Aan deze competitie doen alle DES jeugdteams mee. Dit zijn de nieuwe teams, dus in de samenstelling van het seizoen 2021-2022. De publicatie van de nieuwe jeugdteams zal derhalve eerder plaatsvinden dan dat er eerder is gecommuniceerd.  Zodra wij meer duidelijkheid hebben over de exacte data zullen we dat zsm met jullie communiceren. Volg de komende dagen het nieuws in de DES App of op de website.  


[bron: www.knhb.nl]
Jeugd- en jongste jeugdteams mogen vanaf 5 juni weer wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen. De KNHB organiseert daarom op 12, 19 en 26 juni regiocompetities. De deadline voor inschrijving door verenigingen is op 1 juni verlopen. Het aantal inschrijvingen blijkt overweldigend. Circa 6.000 teams, verdeeld over 220 verenigingen, nemen straks deel aan deze regiocompetities. Dat is circa de helft van het totaal aantal jeugdteams.

Niet-deelnemende verenigingen creëren daarnaast met enkele omliggende verenigingen zelf wedstrijdaanbod voor hun jeugdteams en jongste jeugdteams. Zo komt er voor bijna alle jeugdige hockeyers toch nog een mooi (competitie)einde aan dit bijzondere seizoen.

Uiteraard hoopt de KNHB dat het na de volgende persconferentie ook weer mogelijk is om wedstrijdaanbod te creëren voor de seniorenteams. De KNHB bereidt zich hierop reeds voor en komt zo snel mogelijk met nadere informatie.

Publicatie regiocompetities
De competitieleiding van de KNHB is op dit moment druk doende met het opzetten van de regiocompetities voor de jeugd. Waar mogelijk worden de teams ingedeeld in poules van vier met zo kort mogelijke reisafstanden tussen de verenigingen. Daarna wordt het  wedstrijdprogramma opgesteld. De competitieleiding streeft ernaar zo snel mogelijk maar uiterlijk maandagochtend 7 juni het volledige wedstrijdprogramma te publiceren in de standenmotor zodat verenigingen en hockeyers het schema kunnen inzien  via de eigen website, clubapp of de hockey.nl app.