1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Ties Pronk nieuwe trainer DES Heren 1

Nieuws afbeelding 27-5

Met ingang van het nieuwe hockeyseizoen is Ties Pronk de nieuwe trainer van DES Heren 1. Ties volgt Tomas van Wanrooij op, die na een aantal succesvolle jaren besloten heeft om te stoppen. Er ligt een mooie uitdaging voor Ties, die met een enthousiast en verjongd team aan de slag kan. We wensen Ties en zijn team heel veel succes. Ties stelt zich hierbij graag aan jullie voor:

Beste DES-leden,

Vanaf het komende seizoen mag ik de trainer/coach zijn van DES heren 1. Mijn naam is Ties Pronk, 37 jaar, samenwonend met Judith en haar 2 dochters in het mooie Boxtel. In het dagelijkse leven werk ik bij Legrand Nederland als warehouse coach waar ik verantwoordelijk ben voor onze logistieke activiteiten.  

In mijn actieve hockey carrière heb ik met name gekeept bij MEP maar ook bij Helmond en een jaartje in Drunen. Rond mijn vijfentwintigste heb ik door blessures de keuze moeten maken om te stoppen met hockeyen en ben ik het trainersvak in gegaan.  

Bij MEP heb ik veel jeugdteams onder mijn hoede gehad en via wat omzwervingen bij de dames van Sint-Oedenrode en de dames van Drunen weer terug gekomen bij MEP. Daar ben ik 4 jaar assistent geweest bij heren 1 in de top van de eerste klasse. Aansluitend kwam er een mooie uitdaging bij Union in Nijmegen in de overgangsklasse. Afgelopen jaar was een tussenjaar waarin ik niet heb gecoacht maar waar ik zelf een aantal wedstrijdjes heb gekeept. Toch begon het weer te kriebelen om met een herenteam aan de slag te gaan. Na een gesprek met Maarten van de Laarschot en een sollicitatie gesprek met de selectie commissie bestuur en heren 1 was na de proeftrainingen de kogel door de kerk en mag ik mijzelf trainer/coach van DES heren 1 noemen. 


Ik hoop dat we komend seizoen kunnen gaan genieten van weer een normaal, sportief en gezellig seizoen en daarbij hoop ik jullie langs de lijn te zien van deze mooie club.