1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Algemeen

Update 24 mei: data planning en afronding seizoen

Nieuws afbeelding 24-5

We zijn bijna gereed met de teamindelingen voor de jeugdteams voor het seizoen  2021-2022. Uiterlijk zondag 6 juni  zijn de samenstellingen van de meisjesteams zichtbaar in de DES App (via de menu-optie teams). De jongens van de combi-teams DES/Waalwijk krijgen per mail de samenstellingen van de teams gestuurd. Dit omdat het wedstrijdsecretariaat voor jongens komend seizoen door Waalwijk wordt verzorgd.


 

Uitgangspunt voor de indelingen van volgend seizoen zijn diverse richtlijnen, waaronder de Richtlijn Teamindelingen. In deze richtlijnen staat beschreven, welke regels en afspraken er binnen DES gelden. Je kunt deze richtlijnen terugvinden achter de inlog op de website. Hierbij moet in aanmerking worden genomen dat door het ontbreken van echte competitiewedstrijden en aanwezigheid van lijn co√∂rdinatoren, de input uit de coachgesprekken de boventoon hebben gevoerd. Dit geldt voor alle meisjesteams. Voor de jongensteams (A t/m D en jongens 8-tallen) gelden de richtlijnen die zijn opgesteld binnen de samenwerking DES/Waalwijk.

 

We danken alle coaches en trainers, die hebben meegeholpen om ons informatie te geven over teams en spelers. Zeker dit jaar is het met slechts een kwart seizoen aan competitiewedstrijden (aan het begin van het seizoen en geen zaalcompetitie), een  flinke puzzel geweest om aan ieder individu én aan alle teams recht te doen. We hebben hier met heel veel zorg aan gewerkt. We denken dat we op basis van alle informatie elk speler in het juiste team hebben kunnen plaatsen. We realiseren ons ook, dat we wellicht niet iedereen volledig tevreden zullen stellen. We rekenen op jullie begrip voor de gemaakte keuzes.

 

Het zou kunnen dat we ondanks alle zorgvuldigheid, toch iets over het hoofd hebben gezien. Mocht dat het geval zijn en heb je zwaarwegende argumenten, die volgens jou om een andere indeling vragen, dan bestaat er een bezwaarprocedure. 

 

Je hebt de mogelijkheid om tot uiterlijk zondag 13 juni 2021 formeel bezwaar aan te tekenen. Je doet dit door een mail te sturen aan:

Leg in deze mail uit wie je bent, in welk team jij of je kind is ingedeeld en welke argumenten er volgens jou zijn, om toch in een ander team ingedeeld te moeten worden. De commissies zullen (indien nodig in overleg met het bestuur)  je bezwaar vervolgens beoordelen en een bindende uitspraak doen. Je krijgt hierover persoonlijk bericht. 

 

Er wordt nog bekeken hoe de kennis making in de jeugdteams (D, E en F) zal plaatsvinden (de traditionele DES4YOU).

 


 

Trainingen

De trainingen met je huidige team lopen door tot en met zaterdag 5 juni. Vanaf maandag 7 juni starten we met de trainingen van de nieuwe teams. We trainen door tot en met zaterdag 10 juli. Daarna is het vakantie!

 

Tot en met de zomervakantie zijn de teamnamen leidend voor de trainingstijden en de trainers. Voorbeeld: zit je nu in de MD5 en volgend seizoen in de MD2, dan ga je vanaf maandag 7 juni trainen op de huidige trainingstijden van de MD2 en de nu aangestelde trainers.  

Na de zomervakantie starten de trainingen weer in de week van maandag 30 augustus! Medio augustus zal hiervoor het nieuwe trainingsschema worden gepubliceerd.

 

Tot slot, lijkt je het leuk om het team van je zoon/dochter te gaan coachen, meld je dan aan door een mail te sturen naar: [email protected] 

 

PS: Mocht je onverhoopt je inloggegevens van de DES App kwijt zijn, stuur dan een e-mail aan [email protected]. Binnen 24 uur heb je dan je nieuwe inloggegevens in je mailbox.