1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Junioren

Opa & Oma dag een succes!

Nieuws afbeelding 13-6

Zondag 12 juni was het dan zover: alle trainingsleden van de zaterdag ochtend (mini’s trainend bij Edwin van Loos en Ieniemienies trainend bij Meggy Eijkemans) waren uitgenodigd om met ouders én Opa & Oma naar het hockeyveld te komen. Bij een waterig zonnetje, zetten Edwin en Dominique een spelletjes circuit op.

Ondertussen druppelde iedereen binnen; ouders en opa & oma’s werden ontvangen met een kopje koffie en een koekje. In totaal zijn er 30 kinderen die hebben meegedaan.

Toen het half 11 was, gaf Jeroen Zijlmans het startsein om te beginnen. Een aantal trainers van de zaterdagochtend waren ook aanwezig om uitleg te geven bij de spelletjes.

Het begon steeds warmer te worden en we besloten na 2 ronden een drinkpauze in te lassen. Hier werd door jong en oud gretig gebruik van gemaakt. Na speelronde 4 had iedereen wel zin in een watergevecht. Zelfs de opa's & oma’s deden goed mee en kwamen niet ongeschonden (droog) van het veld! Toen de laatste ronde (5) was afgelopen, begon het zachtjes te druppelen. Iedereen liep naar de tent en zodra iedereen binnen was, stopte het met zachtjes te regenen. Even later begon het zelfs te onweren. Wat boffen wij toch allemaal.

Nadat iedereen nog wat had gedronken, kregen alle kinderen een diploma, een snoepzak en een zakje chips. Al met al een leuke en gezellige afsluiting van het seizoen!

Dank aan alle vrijwilligers die hebben geholpen om deze ochtend goed te laten verlopen!

Bekijk hier alle foto's van deze gezellige dag.