1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Junioren

DES'n Idee: de prijswinnaars

Nieuws afbeelding 13-6

Samen met de Rabobank is DES ’n idee opgestart. Het inbrengen van een idee door jeugdleden om hockey nog leuker, gezelliger en uitdagender te maken.

Er zijn in totaal 20 ideeën binnengekomen; hiervan waren er ook een aantal die helaas meer kosten dan de door de Rabobank beschikbaar gestelde 1000 euro. Een jury heeft naar alle inzendingen gekeken. De jury bestaat uit 4 jeugdleden (afkomstig uit verschillende A-teams): Jaimy Smit, Sam Paalvast, Quinty Valk en Tom Hesselberth. Daarnaast is Jan Paalvast als afgevaardigde van het bestuur aangeschoven, Carola Geerts als afgevaardigde van de Rabobank en Imanda Zieverink namens de Jeugdcommissie.

Alle ideeën zijn 1 voor 1 door de jury beoordeeld. Unaniem zijn onderstaande ideeën bekroond als DES ’n Idee van 2015-2016:

·Vaste goaltjes op de velden voor de E6- en E8 tallen;
·Inrichting speel/knutselhoek in het clubhuis door Sam Paalvast.

Het idee van de goaltjes is door verschillende kinderen aangegeven, maar na intern beraad heeft de jury besloten dat Britt van Noije als winnaar van DES ’n Idee is gekomen. Britt ontvangt van Eveline Overbeek uit naam van de Rabobank, een mooie hockeytas!

Iedereen bedankt die dit jaar een idee heeft ingestuurd voor DES ’n Idee. Mogelijk komen er nu allerlei nieuwe ideeën voor volgend jaar bij jullie op. Stuur deze in naar [email protected]en misschien kunnen we volgend jaar jouw droom op het hockeyveld verwezenlijken!!

Bekijk hier de foto's van de prijsuitreiking van DES'n Idee