1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Junioren

Geslaagde Minislotdag

Nieuws afbeelding 13-6

Zaterdag 11 juni was het voor de jongste jeugd afsluiting van het seizoen met de minislotdag. Alle jeugdteams waren per leeftijdsteamcategorie ingedeeld. Alle E8-tallen waren verdeeld over 2 locaties: Berkel Enschot en bij MHC DES.

Met een stralende zon begonnen we de ochtend. Spelletjes, als knotshockey, Shoot outs, klimmen over een stormbaan, maar ook "gewone” hockeywedstrijden stonden op het programma. Klap op de vuurpijl is toch wel "The Voice Kets”. Ieder team mocht een playback act op het podium laten zien. We hebben hier fantastische acts gezien!

Ondanks de miezerregen in de ochtend, werd het ’s middags weer lekker warm met een zonnetje. Hierdoor konden we deze dag aan het eind ook goed afsluiten met voor alle winnaars uit de poule een beker. Ook was er nog een beker voor de beste overall Club, voor de pechprijs (dit jaar voor een tand die was uitgevallen!) en voor de beste playback act. Dat was dit jaar een prachtige zelfgemaakte rap! Niet voor niets de winnaar.

De commissie Minslotdag en alle vrijwilligers die deze hebben meegeholpen, bedankt voor jullie inzet. Zonder jullie hulp hadden we dit toernooi niet kunnen organiseren!

Klik hier voor alle leuke foto's die er gemaakt zijn