Jongste jeugd

J6E2 Toppertjes in wording?

Nieuws afbeelding 6-6
Hierbij het verslagje van de wedstrijd van DES J6E2  – MHC Udenhout J6E1 van zaterdag 2 juni.

Topscorer Simon van der Linden opende de wedstrijd met 2 mooie doelpunten op aangeven van de andere topscorer Pim Munnecom, welke nog niet helemaal hersteld leek te zijn van een griepje. De wedstrijd leek op rolletjes te gaan maar na slordig spel van DES en twee lange ballen kon Udenhout nog voor rust tot 2-2 geraken.

DES kwam niet goed uit de rust, mogelijk door de spanning, en maakte het zichzelf zeer moeilijk. Gelukkig stond onze topverdediger Collin van der Ham en Tijn van Wezel steeds op de juiste positie en maakte keeper Daan Eshuis enkele fraaie reddingen. Met nog 10 minuten te spelen stond DES met 2-3 achter maar gelukkig scoorde Pim de gelijkmaker. Helaas lukte het niet om deze stand vast te houden en scoorde Udenhout 3-4 welke ondertussen geen wisselspelers meer had na 2 ongelukkige botsingen. Met nog 1 minuut te spelen maakte Abe van den Hoven een mooie solo en gaf de bal voor waaruit Jules Jonker de gelijkmaker kon binnen schieten.
De stand wordt bij de jongste jeugd niet bijgehouden, maar het lijken wel kampioentjes!