1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Junioren

DES GAAT LOS (update)

Nieuws afbeelding 30-8
Zaterdag 2 september is er een onderlinge competitie als voorbereiding op de herfstcompetitie. Deze wedstrijden zijn voor de jongste jeugd (De F-teams, E6- en de E8-tallen) en de junioren(A t/m D-teams).

Naast deze wedstrijden vindt er om 12:15 uur de uitreiking plaats van alle teamkratten (winnaar DES 'n Idee) voor de A-, B-, C- en D-teams. Hiervoor zijn Carola Geerts en Jacorine de Graaff van de Rabobank uitgenodigd om de teamkratten uit te reiken! 

Tevens zal er van elk team nog een groepsfoto worden gemaakt. 

LET OP: Zaterdag vindt bij DES ook de jaarlijkse klusdag plaats. Er hebben zich vrijwilligers gemeld die samen met de BPC de velden en de accommodatie gaan opknappen. Dit betekent dat er steeds op 2 wisselende velden  wordt gespeeld, waarbij het andere veld onderhoud krijgt. Hou hier rekening mee en geef de klussers alle ruimte. Ook zullen er in het clubhuis bij de bar wat reparaties worden uitgevoerd. Dit kan tot overlast en tot wat langere wachttijden leidden. Geef ook hier de klusser de ruimte en hinder hem niet in zijn werkzaamheden. Geef dit ook door aan de kinderen! Op deze manier kan er worden gehockeyd én ziet onze accommodatie er aan het eind van de dag weer piekfijn uit! 

Bedankt allemaal voor jullie hulp!

Namens de klussers en de jeugdcommissie!