1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Junioren

Trainers gezocht!

Nieuws afbeelding 24-6

Trainerszaken heeft bijna de gehele organisatie rond voor de teamondersteuning van volgend seizoen. Er staan nog een paar functies open, die we graag zo snel mogelijk invullen. Graag jullie hulp!

De MB1 (selectietam) is op zoek naar een trainer-coach voor komend seizoen:

 • De MB1 is een enthousiast, zeer ambitieus team, die op een mooi niveau hockeyen en zij zoeken een net zo enthousiaste en ambitieuze trainer-coach. De MB1 traint 2x per week en gaan ook in de winterstop door met zaalhockey.
  Ben jij een senior, met de kwalificaties om onze MB1 te trainen en te coachen? Dan zoeken wij jou / jullie. Betrokken ouders in het team zullen gevraagd worden om te ondersteunen en we zullen er een teammanager bij zoeken.
  Onze dames van de MB1 en uiteraard trainerszaken zouden graag zien dat deze trainer-coach uit onze eigen DES gelederen komt, uit de prestatieteams zoals Dames 1, Dames 2 of uit de Heren 1 of Heren 2! Ook op deze teams doen wij een dringend beroep om hier over na te denken en met ons over in gesprek te gaan!


Wij zoeken nog trainers voor onderstaande teams voor het seizoen 2016-2017!

 • MA5: donderdagen van 18.45 – 20.15 uur, leeftijd trainer: senior. Iemand spelend in een senioren team, maar ook graag een betrokken ouder!
 • MB5: donderdagen van 18.45 – 20.15 uur, leeftijd trainer: senior Iemand spelend in een senioren team, maar ook graag een betrokken ouder!
 • MA3/Studenten: vrijdagavonden van 20.30 – 22.00 uur (kan eventueel in een poule op roulatie), leeftijd trainer; senior. Leuke uitdaging voor een dames of heren seniorenteam om op zich te nemen. Zo behoud DES toekomstige senioren leden! Dat lukt alleen als onze senioren hier zelf aan meewerken. Trainerszaken zal uiteraard alle ondersteuning bieden die nodig is.
 • JD2: maandagavonden van 17.30 – 19 uur, leeftijd trainer: vanaf 2e jaars B
 • Ieniemienies; zaterdagochtend van 09 uur – 10 uur, leeftijd vanaf 14 jaar en ouder.
 • Junioren trainingsleden: dinsdagavonden van 17.30 – 19.00 uur, eventueel start vanaf 18 uur mogelijk. Leeftijd trainer: senior met veel hockeytechniek en ervaring in het geven van trainingen. Leeftijd van de trainingsleden varieert vanaf ca  9 jaar tot 16 jaar.


Onderstaande team zoekt een veldcoördinator-aanstuurder van de trainers met ingang van seizoen 2016-2017.

 

 • Ieniemienies: zaterdagochtend van 09 uur – 10 uur, leeftijd; senior met ervaring in training geven, oefeningen maken, begeleiding trainers, communicatie op het veld met de ouders, volgen van de Ieniemienies om zo op tijd doorstroming te bevorderen naar de mini’s.

 

Vragen, opmerkingen of ideeën? Je kunt ons altijd bereiken via [email protected].