1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Junioren

MB1 kampioen!

Nieuws afbeelding 21-5

DES is trots op haar eerste kampioen van deze lentecompetitie. De meiden van de MB1 zijn ongeslagen kampioen geworden in de eerste klasse. Gefeliciteerd!

Zwart-Wit, de nummer 2 kwam op zaterdag 20 mei naar Kaatsheuvel. Als we niet zou verliezen, was het kampioenschap een feit. Er werd niets aan het toeval overgelaten. Eerst was er een door de ouders georganiseerde brunch. De teamspirit werd zo al langzaam opgebouwd. Daarna volgde de gepassioneerde teambespreking met Diede. We gaan er voor en meteen de druk erop!

De zenuwen bleven hierdoor toch niet helemaal weg. Met gespannen koppies kwamen ze het veld op. Na het eerste fluitsignaal leek de spanning weg te vallen. Zwart-Wit werd direct onder druk gezet. Al snel viel de verlossende eerste goal. Willeke gaf het laatste tikkie. Zwart-Wit rechtte de rug en Kim moest nog een keer handelend optreden om de gelijkmaker te voorkomen. Het was Femke, die de bevrijdende 2-0 kon maken. Na rust liet de MB1 zien, hoe goed ze zijn. Zwart-Wit ging van het kastje naar de muur en DES liep uit naar 6-0. Nu was het wachten op het eindsignaal. De concentratie verslapte en Zwart-Wit wist toch nog 2 te scoren. De scheidsrechters floten af en met een 6-2 overwinning is ongeslagen het kampioenschap behaald. Een topprestatie!

Dank aan alle spelers, de coaches Diede en Goedele, onze trainer Wieteke en uiteraard alle supporters!