1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Junioren

Jeugdkampioenen in aantocht?

Nieuws afbeelding 15-5

Er zijn bij de jeugd in deze lentecompetitie nog maar drie competitierondes te gaan. We verwachten weer een mooi aantal teams als kampioen te gaan huldigen tijdens het DES slotfeest op zondag 18 juni. Hoe staan we ervoor?
  • Onze MC6 staat ongeslagen aan kop met 5 punten voorsprong op nummer 2. Zaterdag 20 mei staat de uitwedstrijd tegen nummer 5 Vlijmen MC6 op het programma.
  • De MB3 staat na 7 speelronden ook bovenaan met 4 punten voorsprong op nummer 2 Drunen MC3. Zij spelen zaterdag uit bij tegen MOP MB5. 
  • We hopen dat de MB1 zaterdag onze eerste kampioen van de lentecompetitie zal worden. Zij staan ongeslagen aan kop met 7 punten voorsprong op Zwart-Wit MB2, die zaterdag 20 mei naar De Eikendijk komen. Winst betekent het kampioenschap.
  • Bij de jongens hopen we dat de JA1 hun punt voorsprong op de nummer 2 tot het eind van de competitie vast kunnen houden. Zaterdag staat de lastige uitwedstrijd bij Zwart-Wit op het programma.
Naast deze teams maken onder andere ook de MA1, MB5 en MC1 nog een kans op een kampioenschap, maar zijn ze wel afhankelijk van de resultaten van andere teams. We wensen alle teams weer heel veel succes en hopen dat er veel toeschouwers aanwezig zullen zijn om hen aan te moedigen!