1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Junioren

Hockey-international Billy Bakker traint DES JD1

Nieuws afbeelding 5-3


Op 15 maart zal deze top-hockeyer aan DES JD1 een exclusieve training geven bij MHC DES. Billy Bakker (28) speelt bij Amsterdam en droeg al 145 keer het Oranje shirt. In 2015 won Billy met het Nederlands Hockey team goud op het Europees kampioenschap in Londen en eerder pakte hij zilver op het WK in Den Haag (2014) en ook zilver tijdens de Olympische Spelen (2012) in Londen. Billy Bakker begon in Oranje als rechtsachter maar is inmiddels één van de meest technische spitsen ter wereld. 

Stijn van Campen (speler van DES JD1) won de hockeytraining door mee te doen aan een actie rondom de ABN AMRO Ambassadeurs Battle tussen Jelle Galema en Billy Bakker op YouTube. Stijn heeft zelf ook een YouTube kanaal waar hij zijn kijkers o.a. op de hoogte houd van de wedstrijden van zijn team en nog veel meer leuke hockeyfilmpjes.  

DES JD1 eindigde dit seizoen zowel in de herfst als in de zaalcompetitie op de eerste plaats, maar de jongens zullen zeker nog veel ‘tricks en skills’ kunnen leren van Billy Bakker. De training op woensdag 15 maart begint op 17.15 uur en duurt tot 18.45 uur. 

Iedereen is welkom om deze unieke training te komen bekijken. 

https://m.youtube.com/watch?v=WKc8iAMZDBw