1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Junioren

DES 'n Idee

Nieuws afbeelding 7-5
DES ’n Idee is een soort ideeënbus. Jij als jeugdlid van de vereniging MHC DES kunt aangeven welke ideeën je hebt om MHC DES als vereniging gezelliger, uitdagender te laten zijn. Samen met de Rabobank zijn wij op zoek naar Hèt Idee!

De Rabobank heeft het een sponsorcontract met MHC DES in oktober 2015 weer met 3 jaar verlengd. De Rabobank is één van de grote sponsors van onze club. Rabobank geeft aan dat wij een actieve vereniging zijn met veel aandacht voor de jeugd. Dit heeft geresulteerd in een unieke samenwerking en een plan om iets met én voor de jeugd te gaan doen.

DES 'n Idee!

Hockey verbindt en inspireert. Het is een leuke sport; je kunt het doen met vrienden/vriendinnen. We zijn een bloeiende en groeiende vereniging! Wij, het bestuur en de jeugdcommissie, denken dat er altijd nog zaken verbeterd kunnen worden waardoor hockey voor jou en jouw team nog leuker, gezelliger en uitdagender kan worden! Wat is er dan nodig? Daarvoor is DES ‘n idee opgestart.

Welk idee heb jij? Laat het ons weten! Je kan zoveel ideeën in sturen als je wilt; ze moeten wel aan een aantal voorwaarden voldoen:

    Het idee is een idee voor de jeugd;
    Het idee moet te maken hebben met DES en hockey;
    Het idee mag maximaal 1000 euro kosten;
    Alle jeugdleden (van A t/m F) mogen ideeën insturen;
    Het mogen ook meerdere kleine ideeën zijn.

De leukste/origineelste idee wordt door een jury (bestaande uit: vertegenwoordiger Rabobank, JC, bestuur en 2 leden uit de jeugd) uitgekozen aan het eind van het seizoen. Heb jij het idee voor "DES ’n Idee”? Vul dan onderstaand formulier in!

Heb jij het idee voor "DES ’n Idee”? Stuur het je idee in via:
  • Facebook: DESeenidee;
  • via een mail naar een mail naar: [email protected]
  • via een reactie op dit bericht.

Laat je stem (en dus je Idee horen)!!!

DES 'n idee