1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Junioren

Start trainingen en nieuwe trainers gezocht!

Nieuws afbeelding 8-2
De lentecompetitie start op zaterdag 11 maart, dus gaan we ook weer trainen. De reguliere trainingen starten weer vanaf maandag 20 februari. Na een korte pauze vanwege de carnavalsvakantie (in de week van 27 februari dus  GEEN trainingen), kan er aansluitend maandag 6 maart weer volop getraind worden.

Door het zo te doen hebben de teams allemaal minimaal 2-3 keer getraind voor aanvang van de eerste wedstrijd van de lentecompetitie. Een en ander uiteraard onder voorbehoud weersomstandigheden; bij ijzel, vorst of sneeuw beslist het bestuur of de velden gebruikt mogen worden. Houd bij deze weersomstandigheden het nieuws in de DES-app en op de website goed in de gaten.

De trainingen voor de 8-tallen die al 8-tal waren voor de winterstop, blijven op exact dezelfde dagen met dezelfde trainers ingepland staan. Voor de nieuwe 8-tallen die doorgestroomd zijn vanuit de zestallen zijn er een aantal aanpassingen in het schema. De trainingsdagen en tijd kun je al zien in de DES-app in je persoonlijke agenda.

De trainingsleden, mini's en ieniemienies starten hun trainingen weer op zaterdag 11 maart.

We hebben nog een aantal mogelijkheden om nieuwe trainers te plaatsen. We zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe trainers en veldcoördinatoren! Weten jullie nog trainers? Zijn er ouders die willen ondersteunen als veldcoördinator of ouders met hockeyachtergrond die training kunnen geven? Zijn er coaches met hockey-achtergrond die misschien mogelijkheden zien om een training te geven?
Zijn er trainers die bijvoorbeeld nog een extra training willen geven? Dan horen wij het graag! Wij zijn altijd te bereiken via [email protected]. Ook voor alle vragen of opmerkingen.

Tot op de velden!

met sportieve groet,
Namens commissie trainerszaken
Ingrid Meijer