1 vs2.jpg DSC02139site.jpg MD5 2.jpg waterveld overzicht2.jpg
Junioren

Leeftijdscoördinatoren gezocht!

Nieuws afbeelding 23-1
De Commissie Teamindelingen (CT) kijkt al weer vooruit naar de indelingen 2017-2018 voor alle jeugdteams! We hebben nog voldoende tijd, maar we de starten al weer met de voorbereidingen om de jaarlijkse puzzel compleet te kunnen gaan maken.

We hebben de afgelopen periode gekeken hoe andere clubs de teamindelingen organiseren. Bij een flink aantal clubs hebben we gezien, dat elke leeftijdscategorie een aanspreekpunt heeft voor de commissie die de indelingen organiseert. Deze aanspreekpunten of lijncoördinatoren houden contact met de coaches van de teams binnen een leeftijdscategorie. Zij zijn op de hoogte van de ontwikkelingen van de spelers en het team. Op basis hiervan kunnen zij de CT adviseren over de indelingen van spelers in teams. Dit advies in combinatie met de beoordelingen door trainers en coaches en eventuele scoutrapporten, leidt dan tot een indeling van elk speler op het gewenste niveau.

De CT wil bij DES op eenzelfde manier gaan werken. Wij zijn daarom op zoek enthousiaste DES'sers, die binnen een leeftijdscategorie als lijncoördinator zouden willen gaan functioneren. We hebben er al een aantal gevonden, maar we zijn er nog zoek naar meer!

Vind je het leuk om de ontwikkelingen van teams te volgen en mee te denken over de teamindelingen, laat het ons weten. Je kunt dat doen door een bericht te sturen naar [email protected]. Heb je eerst vragen? Mail naar hetzelfde adres en we beantwoorden ze graag.